Leefstijl en balans

Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach

Enkele reviews van coachees

98615062-98AF-48C3-8688-19AB3ECD09C4 2

Ron


Leerzaam traject, mooie aanvulling, meer inzicht in voeding
Niet alleen gewicht is belangrijk maar ook je leefstijl!
Veel opgepikt
Leuk , prettig contact
Ik bleef mij goed voelen tijdens traject
En vooral de recepten vond ik een moooie aanvulling


Eva


Erg tevreden over het traject, laagdrempelig, zou het aanraden, videocall prima contact, vooral bewustwording, duidelijk geworden dat alles met elkaar samenhangt.


Esther


Ik wil jou hartelijk danken voor het luisterend, goed horend oor dat je mij geboden hebt. Bedankt voor alle adviezen, ideeën en af en toe gezellige klets.
Als ik je met een knuffel zou kunnen bedanken zou ik het doen. Voor nu moet je het doen met mijn woorden en deze virtuele bloemen 💐
Lieve Esther, bedankt 😘


Richard


Heel positief over het traject. Fijne gesprekken, leuke tips, heel goed afgestemd op mijn situatie en waar ik behoefte aan had. Leuk contact, goede klik! Heel blij met jou als coach!
Ik ben mij heel bewust geworden van gezonde voeding en wat dat met je doet. Ik heb nu echt minder behoefte aan zoet en suiker!Ik kan nog steeds heel lekker eten, belangrijk! Koken is nu ook leuker geworden en vooral ook het creatieve nu, ik verheug mij op het BBQ seizoen en ga daar zeker ook aanpassingen in maken.
Jouw naam is vaak positief gevallen en dan ging het niet over de buurvrouw!
Ik Vond de online coaching prettig, werkt beter dan emailcoaching, ik merk geen verschil met offline naar iemand toegaan. Ik ben fitter geworden! Ik ben mij nu bewust dat er meerdere componenten nodig zijn om je goed te voelen en om af te vallen, los van ook meer gaan bewegen.
Ik heb nu een goede balans daarin gevonden. Ik wil nu zelf doorgaan met afvallen in kleine stapjes.
Ik heb nog geen terugval gehad en ben in staat geweest om mijn leefstijl aan te passen en dit vol te houden.
Ook leuk om te zien dat meerdere collega's mee gingen doen, lunchwandeling etc.


Claudia


Ik vond onze gesprekken fijn. Je hebt me goed geholpen om meer zelfinzicht te krijgen en beter met mezelf en de balans tussen mijn gezin en mijn werk om te gaan.
Die openheid, daar ben ik niet zo van, maar ik heb heel bewust voor dit traject gekozen omdat ik al een aantal jaar mezelf achteruit voelde gaan en ik wilde dit stoppen en weer een positieve versie van mezelf wilde zijn. Dat kan alleen als ik ook echt open ben over hoe ik me voel en wat ik wel en niet doe.
Ik ben nu wel meer bezig om rust te vinden en mezelf terug te vinden.


Daniella


Veel geleerd over voeding en beweging. Ik merk dat ik het vast kan houden en ben mij nu heel bewust van alles. Is nu bewust bezig met preventie door dit traject.


Chantal


Het bewust worden van gezonder eten begint langzaam te komen. Wel blijft het erg lastig om gezonde keuzes te maken en het eten af te wisselen. Daarbij ben ik helaas niet afgevallen dus dat was nogal een teleurstelling vooral in het begin had ik daar veel moeite mee. Nu kan ik het iets meer loslaten maar houd niet in dat ik het wel jammer vind. Naar wie weet... komt het nog!


Ookal ben ik erg eigenwijs en houd ik me niet altijd aan het eetpatroon, heb ik wel veel meer inzicht gekregen over wat goed/beter is. Veel tips gekregen om dingen aan te passen en/of te verbeteren/veranderen.
Motiverend traject. En je verteld ook echt dingen die je opvallen en pakt je op feiten. Veel bespreken en zo nu en dan ook herhalen wat ook echt nodig is. Strikt als coach
Niet gelukt om af te vallen, maar ik heb wel gezondere keuzes leren te maken! En dat kan ik meenemen op mijn tocht naar gewichsverlies. Een hele fijne tijd gehad! Geleerd gezondere keuzes te maken en dit wil ik ook zeker blijven doen.
Heel erg bedankt voor alles! Ik vond het een hele fijne begeleiding!


Nico


Nieuwe inzichten, in grote lijnen positief. Ontdekken nieuwe producten, meer variatie
Open houding coach, zou het aanraden
Online begeleiding, wel sterke zelfdiscipline nodig
Over de coach; open/eerlijk/goede adviezen/praktijkgericht
Ik ben voor 50% tevreden over mijn gewichtsverlies, had iets lichter nu willen zijn en buikomvang ook nog wat minder


Deanne


Prima traject, geen verwachtingen vooraf. Fijn om snel dingen te kunnen vragen/uitzoeken, positief over de interactie
Zeker aanraden. Veel gehad aan tips en tricks.Bewustwording
Afgevallen en meer gaan bewegen


Patricia


Vond het een zeer waardevol traject. Doelen na verlenging bereikt. Ik voel mij nu krachtiger en vond de online coaching fijn, weinig beperkingen. Rest van de app weinig gebruikt. Gesprekken fijn!Lukt nu om dingen vast te houden.